آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۱۴۷۸۲

بلندمرتبه سازی در روستا‌های گیلان با هدف حل مشکل کمبود زمین

مدیرکل بنیاد مسکن گیلان، یکی از مشکلات گیلان در حوزه تامین مسکن را کمبود زمین دانست و خاطرنشان کرد: ارتفاع سازی در دستور کار است و لذا زون‌هایی را جهت بلندمرتبه سازی مشخص کردیم تا مشکل تامین زمین حل شود.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حامد دائمی مدیرکل بنیاد مسکن گیلان با اشاره به سفر رئیس قوه قضائیه به استان گیلان، اظهار کرد: شاهد مطالبه گری استاندار گیلان درباره آخرین رای دیوان عدالت اداری مبنی بر عدم صدور پروانه ساختمانی و تغییر کاربری برای اراضی فاقد سند هستیم.

وی با بیان اینکه طبق مصوبه شورای اداری استان گیلان درباره رای دیوان عدالت، از سوی رئیس دستگاه قضا به رئیس کل دادگستری استان تفویض اختیار شد، افزود: تصمیم درباره صدور پروانه ساختمانی برای اراضی دارای کاربری مسکونی و فاقد سند در داخل روستاها در استان انجام خواهد شد.

مدیرکل بنیاد مسکن گیلان با اشاره به اجماع استان برای برگزاری جلسات کمیسیون تغییر کاربری، خاطرنشان کرد: جلسات کمیسیون تغییر کاربری هرچه سریع تر برگزار خواهد شد تا مشکل ایجاد شده برای روستاییان در استان حل شود.

دائمی ۸۰ درصد اراضی روستایی گیلان را فاقد سند مالکیت دانست و عنوان کرد: اگر همراهی استاندار و پیگیری نمایندگان گیلان در مجلس نبود، روستاییان ما عملا باید روستا را ترک می کردند و به حاشیه شهرها می آمدند یا فرآیند ساخت و سازهای غیرمجاز در استان اتفاق می افتاد.

وی صدور پروانه ساختمانی در روستاها را یکی از چهار چالش اصلی استان دانست که توسط استاندار از دستگاه قضا مطالبه گری شد و گفت: مصوبات کمیسیون تغییر کاربری با محوریت معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری گیلان به مراجع صدور پروانه ابلاغ خواهد شد.

مدیرکل بنیاد مسکن گیلان با اشاره به بازنگری طرح های هادی در روستاها با محوریت تولید مسکن، اضافه کرد: باید دیگر کاربری ها همچون آموزشی و گردشگری و اقتصادی و تولیدی را در طرح های هادی ببینیم.

وی با بیان اینکه اراضی زراعی و شالیزاری در گیلان عمدتا در داخل محدوده طرح هادی هستند، اضافه کرد: باید به اراضی لم یزرع در داخل طرح های هادی کاربری بدهیم و ساخت و ساز در روستا را فعال کنیم.

دائمی در پایان از ابلاغ واگذاری قیر رایگان و تهاتری سال ۱۴۰۳ برای گیلان خبر داد و یادآور شد: ۱۴۰ میلیارد تومان سهمیه استان بوده که تاکنون ۵۶ میلیارد تومان آن تخصیص یافته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
Mansor
Iran (Islamic Republic of)
۲۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۲
به بهانه مشکل زمین و همچنین برای حفظ بافت روستا و کشاورزی ساخت ساختمان های چند طبقه را مطلقا ممنوع کنید.خیانت است. فرهنگ روستا نشینی ایجاب می نماید از این کار ممانعت شود. دوبلکس خوب است.
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار